Praktische info

Korte tips voor een vlot en aangenaam bezoek bij YogaElements:

Moet ik reserveren om een yogales te komen volgen?

Reserveren hoeft niet. Meld je ruim tien minuten voor de les aan in onze ontvangstruimte. Daar kun je je inschrijven voor de gekozen yogales.

Wat zijn de openingsuren van de yogastudio?

De yogastudio is vijftien minuten voor aanvang van de les geopend. Het kan zijn dat je tussen twee lessen in pas tien minuten vooraf binnen kunt omdat de lesgever zijn vorige les nog aan het afsluiten is. Hou hier rekening mee en wacht heel even aan de deur (tijdens de les is onze voordeur op slot!).

Is er een Bancontact in de studio?

De studio heeft geen Bancontact, voorzie jezelf van contant geld.

Bereikbaarheid van de studio?

YogaElements is eenvoudig te bereiken en ligt vlakbij het centrum van Lier. Kom je met de fiets, dan kan je deze aan de overzijde van het straat vastmaken aan de balustrades naast de vest, in de Sluislaan. We vragen om zo weinig mogelijk fietsen tegen de gevels te plaatsen uit respect voor onze buren.
Ben je met de auto, dan kan je deze parkeren in de omliggende straten. In de ruime omgeving geldt de parkeerschijf op weekdagen van 9u tot 17u. In bepaalde straten geldt betalend parkeren tot 19u. Let dus op welke parkeervoorwaarden van toepassing zijn als je jouw auto parkeert. Er is ook een ondergrondse parking, Dungelhoeff (aan het zwembad, Paradeplein). Deze bevindt zich op nog geen 10 minuten wandelen van onze studio.