Run

Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?
Wil je starten met joggen, maar durf je niet?
Wil je je conditie verbeteren, maar weet je niet hoe?
Ben je bang voor kwetsuren of heb je faalangst?
Of heb je al ervaring met joggen en wil je je techniek verbeteren?

Filip begeleidt zowel beginnende als meer ervaren lopers. De aanpak is divers en verschilt van persoon tot persoon. Filip werkt oefeningen uit op jouw maat, rekening houdend met je mogelijkheden, maar met voldoende uitdagingen. Zo bouw je kracht op en betere prestaties, zonder je lichaam te zwaar te belasten.
Filip werkt volgens het principe van optimalisatie van de bewegingsketen in plaats van één bepaalde spiergroep zoals bij fitness. Hier geen zware gewichten heffen of afzien op fitnesstoestellen! Je leert je lichaam opnieuw kennen en je krijgt meer controle over de manier waarop je beweegt. De aangepaste techniekoefeningen verbeteren je sportprestaties met een gezonde focus op letselpreventie.

Lopen langs de Nete

Zodra je er klaar voor bent, trek je je stoute loopschoenen aan voor een joggingsessie in de natuur. De prachtige Nete en de groene vest liggen vlakbij en vormen de ideale omgeving om je loopskills aan te scherpen. Het juiste loopritme, ademhaling, techniek... Filip leert het je – letterlijk - stap voor stap. En – wie weet – zien we je verschijnen aan de start van een jogging? Of – waarom niet? – aan de start van één van de talrijke loopwedstrijden?

Ook mensen die regelmatig gaan joggen maar hun prestaties verder willen aanscherpen, zijn bij Filip aan het juiste adres. Misschien heb je al wel eens de ten miles gelopen, maar was je niet tevreden over je eindtijd? Met de aangepaste oefeningen en intervaltrainingen lukt het je vast.

Welke doelen je ook voorop stelt, de belangrijkste boodschap blijft: beleef plezier aan het lopen, maar luister naar je lichaam!

Wil je weten waarbij we jou kunnen helpen of wil je meer informatie? Neem contact op met YogaElements via info@yogaelements.be of spreek Els erover aan tijdens de openingsuren van de studio.