Wil je meer rust in je hoofd?
Een betere nachtrust en meer energie?
Kun je wat extra vitaliteit en veerkracht gebruiken?
Verlang je naar minder stress en meer ruimte voor familie en vrienden?
Wil je je relatie met jezelf wat boosten?

Welkom bij YogaElements!

Af en toe de knop omdraaien, wie wil dat niet? Afstand nemen. Tijd voor jezelf, geen gedoe. Rust. Geen rinkelende telefoons, zeurende bazen, dringende deadlines. Een oase van rust en ontspanning, dat gun je jezelf toch af en toe?
Bij YogaElements streven we naar een plek waar je jezelf terugvindt. Waar je even de boel de boel laat en focust op jezelf. Waar je bewust omgaat met lichaam en geest. Die inspiratie willen wij je bieden.

Yoga

Yoga is al een aantal jaren aan een stevige opmars bezig. Verwonderlijk is dat niet. In de ratrace van vandaag hebben mensen behoefte aan een activiteit die lichaam en geest in balans brengt. Wie regelmatig yoga beoefent, zal het beamen: yoga maakt je leniger én sterker, ook mentaal. Het beschermt je tegen stress en hyperventilatie. Het vermindert de kans op een burn-out, dé ziekte van deze tijd.

Ook lichamelijk voel je het verschil: yoga werkt op al je spieren, ook op spieren waarvan je het bestaan niet vermoedde. Het maakt je leniger en krachtiger. Yoga ondersteunt je sportprestaties en vermindert de kans op blessures. Blijven bewegen houdt je jong en je lichaam strak. Dit geeft je een mentale boost, waar jij en je omgeving alleen maar baat bij hebben.

Yoga voor iedereen

Bij YogaElements vind je een gevarieerd aanbod van yogastijlen. Wij bieden yoga aan voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Elke lesdag kun je zowel dynamische als rustige yogastijlen volgen. Zo kies je een les op jouw maat en volgens je stemming of behoefte van de dag. Onze lessen zijn down to earth, met nét dat tikkeltje meer voor een gezonde levenshouding. Zo werken we rond verschillende thema’s, waarbij ook telkens andere spiergroepen aan het werk worden gezet. Met steeds een heldere uitleg van de lesgevers over het effect van de oefeningen op je lichaam en geest.

Let's chill!

Na de les hoef je niet meteen op je fiets te springen en naar huis te spurten. Je bent meer dan welkom om nog even na te chillen in onze snoozy loungestoelen. Geniet van een heerlijk kopje thee of een verfrissende detoxdrank terwijl je verbroedert met de andere yogi’s.

Don’t rush!

Het pand van YogaElements dateert van 1930. De toenmalige woning vormde een wirwar van kleine, donkere kamertjes. De nieuwe eigenaar, Els Crauwels, zag met haar architectuurachtergrond meteen welk potentieel het pand in zich had. Jarenlang werkte ze keihard om het te maken tot wat het nu is: een ruim, licht pand met verschillende bruikbare units en niveaus.

Op dit moment is de laatste fase van de verbouwingen nog volop aan de gang. Els had kunnen wachten om de yogastudio te openen tot alle hamers, stuttingen en ruwbouw verdwenen waren. Dat heeft ze bewust niet gedaan. Want net zoals het leven een proces is, is het huis van YogaElements dat ook.
Met de groei van het pand zal uiteindelijk ook het aanbod groeien.
Beleef mee de vorderingen van dichtbij en kijk wat YogaElements nog allemaal voor jou in petto heeft!