Laatste aanpassing: 3 april 2022

1. Losse beurten, beurtenkaarten en abonnementen zijn strikt persoonlijk. Ze zijn niet verlengbaar en worden onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.

2. Verlenging is enkel mogelijk in geval van langdurige blessure en/of zwangerschap, dit bij onmiddellijke verwittiging en ENKEL bij voorlegging van een doktersattest EN dit binnen de geldigheidsduur van het aangekochte product.

3. YogaElements behoudt zich het recht voor om het uurrooster en de prijzen te allen tijde en zonder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen.

4. Op feestdagen zijn er geen lessen of wordt het uurrooster aangepast.

5. Sluitingsdagen, zoals feestdagen en vakanties van YogaElements zijn verrekend in de geldigheidstermijn van beurtenkaarten en abonnementen. De aangekochte producten worden dus niet verlengd op basis van de sluitingsdagen.

6. Reserveren is verplicht en kan alleen via ons online reservatiesysteem (Momoyoga). Dit kan niet via email, sms, Facebook, Instagram of telefonisch.

7. De studio heeft geen Bancontact. Je kan je beurtenkaart online betalen via ons reservatiesysteem Momoyoga.

8. De ontdekkingskaart kan éénmalig aangekocht worden door nieuwe leden.

9. Yoga sessies gaan door bij een minimum van vijf ingeschreven deelnemers. Indien er minder deelnemers aangemeld zijn, zal de les geannuleerd worden en kan je jouw beurt recupereren. Je wordt hier minstens twee uur op voorhand, per e-mail, van verwittigd.

10. Kom op tijd, kom minstens 5 minuten vroeger, de deur sluit bij het starten van de lessen. Ben je te laat, dan kunnen we je helaas niet meer binnen laten uit respect voor de andere deelnemers in de les.

11. Je kan je les zelf kosteloos annuleren tot 6 uur vóór aanvang van de les, enkel via ons reservatiesysteem. Ga naar je account en verwijder je inschrijving. Annuleer je niet tijdig dan wordt je beurt aangerekend. Annuleren via email, sms, Facebook, Instagram of telefonisch kan niet.
Voor events gelden specifieke reservatie- en annuleringsvoorwaarden, deze staan steeds vermeld bij de omschrijving van het event zelf.

12. Je kunt je inschrijven tot één minuut voor de start van de lessen maar om zeker te zijn van je plek, en om onze minimum aantal deelnemers te garanderen, vragen wij wel om tijdig te boeken.

13. Omwille van hygiënische redenen en omdat het leuker is voor jezelf, raden we iedereen ook aan om te investeren in een eigen yogamat. Je kan deze trouwens aankopen in de shop van onze studio of via onze webshop. Wij bieden yogamatten en props aan in verschillende prijsklassen en kwaliteiten, en geven je hierover graag advies. Let op: Omwille van de huidige situatie met COVID-19, is het verplicht dat iedereen zijn eigen yogamat meeneemt.
Geen eigen matje of vergeten? In onze studio kunnen yogamatjes gehuurd worden.

14. Geef de lesgevers vóór aanvang van de les de nodige info als je blessures hebt of andere gezondheidsklachten. Zwangerschappen worden ook vóór de les vermeld aan de lesgever. Luister steeds naar je eigen lichaam, respecteer steeds je grenzen.

15. Deelnemen aan de activiteiten van YogaElements is op eigen risico. Respecteer je eigen grenzen en mogelijkheden, luister steeds naar je lichaam. Ongevallen of blessures zijn voor eigen rekening. YogaElements kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

16. Laat zoveel mogelijk spullen thuis. Sportzakken, handtassen blijven in de kleedkamers. YogaElements kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of materiële schade. Let op: In de yogazaal is er geen opbergruimte voorzien.

17. Geniet van je yogapractice, jouw me-time.