Gentle flow yoga op dinsdagavond met Liesbeth & Vicky vanaf 5 maart 2024

Nog geen ervaring met dynamische yoga? Dan is deze les geknipt voor jou.
Heb je al ervaring met dynamische yoga, maar wil je het rustiger aan doen? Of wil je de basisprincipes nog eens horen? Ook dan ben je in deze les op de juiste plaats. Deze les is een basis vinyasa yoga, en zal ook de meer ervaren yogi voldoende uitdaging bieden.

Gentle Flow is een licht dynamische, actieve vorm van yoga, waarbij we de yogahoudingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. Het lichaam wordt eerst rustig opgewarmd, waarna er een heerlijke flow van yogahoudingen volgt. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

In deze les wordt de tijd genomen om in de poses te komen, zonder de dynamiek van de flow te verliezen. De yogaleraar geeft duidelijk de basisprincipes mee en de verschillende variaties op de poses, zodat iedereen kan volgen. Je neemt je tijd om je practice op te bouwen en te evolueren naar meer kracht en soepelheid in lichaam en geest. Het is zachtheid in beweging op het ritme van de ademhaling.

Lesgevers? Liesbeth en Vicky

Wanneer? Elke dinsdagavond van 20u00 – 21u00 van 5 maart t.e.m. 25 juni 2024
(geen les in de paasvakantie)

Kostprijs? 130 euro voor een 10 beurtenkaart of 14 euro voor een losse les.
Deze kan je bij Liesbeth aankopen.

Je plek reserveren? Inschrijven voor de les(en) gebeurt rechtstreeks via Liesbeth.
Stuur Liesbeth een mailtje liesbeth_donckers@hotmail.com of
berichtje via Whatsapp 0477 46 62 04

www.liesbethdonckers.be