Een extra lange les Relax & Renew – Restorative Yoga – Winter solstice

Ervaar de weldaad van ruim 120 minuten diepe ontspanning en rust. Laat je begeleiden door de zachte stem van de lerares en zink weg op je mat, volledig ondersteund met props. Even niets moeten doen…klinkt dat niet zalig?

Restorative yoga staat voor herstellende yoga. Het biedt diepe ontspanning voor lichaam en geest. Je vlucht-vechtmodus die wordt ingeschakeld bij stress en drukte, ebt weg. Je zenuwstelsel verzacht en komt opnieuw tot rust.

Deze les is ideaal als je last hebt van veel stress of als je uit een drukke periode komt. Ook als je te kampen hebt met een burnout, geeft dit een welkome ontspanning aan heel je zijn.

Wanneer je te maken hebt met een chronische ziekte en andere vormen van yoga te intens zijn, kan deze les je de nodige ontspanning geven. Ook wanneer je gewoon nood hebt aan rust, en diepe mentale ontspanning, ben je hier op de juiste plaats.

Woensdag 4 januari 19u00 – 21u15

Lesgever: Els Crauwels, certified restorative teacher by Judith Hanson Lasater
Kostprijs: 35 euro

Reserveren van je plaats kan hier.

De les gaat door vanaf 5 deelnemers.

Er zijn beperkt aantal plaatsen, zodat iedereen de nodige aandacht kan krijgen.

Annuleringsvoorwaarden Restorative Yoga
Ben je om een bepaalde reden toch verhinderd om deel te nemen? Dan mag je iemand anders in je plaats sturen.
Annuleren na inschrijving voor deze les is niet mogelijk. Kijk dus zeker je agenda goed na bij inschrijving.
Indien u door ziekte of covid niet kan deelnemen aan de les, mits voorlegging doktersattest, en daardoor de waarde van dit betalingsmiddel niet kan opnemen, dan zal het restbedrag kunnen gebruikt worden voor de reguliere lessen t.e.m. 31 januari 2023 bij YogaElements (indien nodig met opleg voor aankoop beurtenkaart of losse lessen).
Het is niet verlengbaar en wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.