Een extra lange les Relax & Renew – Restorative Yoga 

Ervaar de weldaad van ruim 120 minuten diepe ontspanning en rust. Laat je begeleiden door de zachte stem van de lerares en zink weg op je mat, volledig ondersteund met props. Even niets moeten doen…klinkt dat niet zalig?

Restorative yoga staat voor herstellende yoga. Het biedt diepe ontspanning voor lichaam en geest. Je vlucht-vechtmodus die wordt ingeschakeld bij stress en drukte, ebt weg. Je zenuwstelsel verzacht en komt opnieuw tot rust.

Deze les is ideaal als je last hebt van veel stress of als je uit een drukke periode komt. Ook als je te kampen hebt met een burnout, geeft dit een welkome ontspanning aan heel je zijn.

Wanneer je te maken hebt met een chronische ziekte en andere vormen van yoga te intens zijn, kan deze les je de nodige ontspanning geven. Ook wanneer je gewoon nood hebt aan rust, en diepe mentale ontspanning, ben je hier op de juiste plaats.

Woensdag  6 september 18u30 – 20u30

Lesgever: Els Crauwels, certified restorative teacher by Judith Hanson Lasater
Kostprijs: 38 euro

Reserveren van je plaats kan hier.

De les gaat door vanaf 5 deelnemers.

Er zijn beperkt aantal plaatsen, zodat iedereen de nodige aandacht kan krijgen.

Annuleringsvoorwaarden Restorative Yoga
Annuleren na inschrijving voor deze special is niet mogelijk. Kijk dus zeker je agenda goed na bij inschrijving.
Tickets worden niet terug betaald.
Ben je plots ziek of toch verhinderd, dan mag je iemand in je plaats sturen. Breng ons hiervan op de hoogte via mail info@yogaelements.be