Yoga Nidra & Sound Healing

Yoga Nidra brengt op zowel lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak diepe rust, ontspanning en een vredevol gevoel.
Het helpt ons zenuwstelsel te reguleren en te kalmeren.
Het vermindert stress en verbetert ons slaappatroon.
Daarnaast verbreedt het ons zelfbewustzijn, en brengt het ons in het hier en nu.

Voor Yoga Nidra hoef je niets te doen of te kunnen, het is werkelijk voor iedereen beschikbaar.
Het wordt beoefend in een comfortabele lighouding, je lichaam wordt ondersteund met de nodige bolsters en dekens, zo creëren we ons ‘Yoga Nidra nest’ voor volledige rust en overgave.

De yogaleraar begeleidt je stap voor stap naar een diepe relaxerende positie, je ervaart een diepere verbinding met jezelf.

Tijdens deze liggende, begeleide relaxatie word je begeleid en ondersteund door Tibetaanse klankschalen. De frequenties en trillingen die vrijkomen kunnen stress en angst verminderen, je slaap verbeteren en je energieniveau verhogen. Het laat een positief en helend effect achter op je fysieke, mentale en emotionele lichaam.

Zondag 21 november van 10u00 – 11u30

Lesgever: Judith
Kostprijs: 25 euro

Reserveren van je plaats kan hier.

De les gaat door vanaf 7 deelnemers.

Annuleringsvoorwaarden Yoga Nidra & Sound Healing:
Bij inschrijving voor deze Yoga Nidra & Soundhealing, kan je 14 dagen voor aanvang van de workshop annuleren en rekenen we een administratieve kost van 15 euro.
Annuleer je binnen de 14 dagen voor de start van de workshop, om gelijk welke reden, dan wordt de workshop in rekening gebracht. Je kan zeker iemand anders in jouw plaats sturen en zo je inschrijvingsgeld recupereren. Laat ons dan zeker weten wie je in de plaats stuurt.
Breng ons hiervan op de hoogte via mail info@yogaelements.be