Praktische info

“Do your practice and all is coming.”
– Sri K Patthabi Jois

ONZE HUISREGELS
voor een vlot en aangenaam bezoek aan YogaElements

 

● Kom op tijd. Probeer vijftien minuten voor de les aanwezig te zijn, ten laatste 5 minuten voordat de les start. Om de concentratie van de yogi’s te garanderen gaat de voordeur tijdens de les op slot.

Zet je gsm uit. Beter nog: laat hem thuis.

● Gun je frisgewassen voetjes wat zuurstof: doe je schoenen uit als je onze ‘shoe free zone’ betreedt.

● Laat zoveel mogelijk spullen thuis. Sportzakken, handtassen blijven in de kleedkamers. YogaElements kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of materiële schade. Let op: In de yogazaal is er geen opbergruimte voorzien.

Vermijd heftige geuren zoals overvloedig parfum of deodorant. Ook heftige lichaamsgeuren vermijd je beter :-).

● Neem je eigen yogamat en handdoek mee. Geen yogamatje? In de shop van de studio kan je er eentje aankopen.

Last van een blessure? Of heb je een gezondheidsklacht? Laat het de lesgever even weten voordat de les begint. Dan past hij de oefeningen, indien mogelijk, voor je aan!

Reserveren is verplicht en kan alleen via het uurrooster van ons online reservatiesysteem Momoyoga. Reserveren kan niet via email, sms, Facebook, Instagram of telefonisch.

Je kunt je inschrijven tot één minuut voor de start van de lessen maar om zeker te zijn van je plek, en om onze minimum aantal deelnemers te garanderen, vragen wij wel om tijdig te boeken.

Je kunt ook voor de aanvang van de les naar onze yogastudio komen, en je daar aanmelden in onze ontvangstruimte. We maken dan samen jouw account aan in ons reservatiesysteem. Als er nog plaats is in de les kan je meteen deelnemen.

Lees zeker onze Algemene Voorwaarden na, zodat je op de hoogte bent van onze afspraken omtrent het reserveren en annuleren van lessen.

De yogastudio is vijftien minuten voor aanvang van de les geopend.

Het kan zijn dat je tussen twee lessen in pas tien minuten vooraf binnen kunt, omdat de lesgever zijn vorige les nog aan het afsluiten is. Hou hier rekening mee en wacht heel even aan de deur (tijdens de les is onze voordeur op slot!).

Twintig minuten na de laatste les sluit de studio.

De studio heeft geen Bancontact.  Je kan je beurtenkaart online betalen via ons reservatiesysteem. Aankopen uit de shop van onze studio kunnen cash.

YogaElements is eenvoudig te bereiken en ligt vlakbij het centrum van Lier.

Kom je met de fiets, dan kan je deze aan de overzijde van het straat vastmaken aan de voorziene fietsstalling in de Sluislaan. We vragen om geen fietsen tegen de gevels van de studio te plaatsen uit respect voor onze buren.

Ben je met de auto, dan kan je deze parkeren in de omliggende straten. In de ruime omgeving geldt de parkeerschijf op weekdagen van 9u tot 17u. In bepaalde straten geldt betalend parkeren tot 19u. Let dus op welke parkeervoorwaarden van toepassing zijn als je jouw auto parkeert. Na de schooluren kun je parkeren op de parking van Sint-Ursula. Er is ook een ondergrondse parking, Dungelhoeff (aan het zwembad), die bereikbaar is via de toegangsweg op de Mechelsesteenweg. Deze parking bevindt zich op minder dan 10 minuten wandelen van onze studio.

Geïnteresseerd in ons uurrooster?

Boek je les

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte! Laat hier je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van nieuwe lessen en acties.

Een nieuwe richting voor YogaElements - Ontdek Body & Soul

X