Liesbeth omschrijft zichzelf graag als een rustzoeker. Rust in de natuur, rust met mooie muziek, rust met een goed boek. De natuur is één van haar begeerde plekken om yoga te beoefenen, zodat ze zich in alle stilte één kan voelen met de natuur.

Liesbeth: “Mijn eerste yogastappen zette ik rond mijn 20e. Ondertussen ben ik de 40 voorbij en beoefen ik nog altijd yoga omdat het mij sterk maakt, zowel fysiek als mentaal, omdat ik nu eenmaal graag beweeg, omdat ik mijn lijf graag exploreer, omdat ik graag voel, adem en luister naar wat er in mij stroomt of soms niet stroomt.”

De yogavorm die ze het langst heeft beoefend, is Hatha yoga. Maar sinds enige tijd kan ze zich helemaal verdiepen in Yin & Yang yoga en vindt ze volop haar energie in Prana Vinyasa yoga.

Alles wat ze reeds leerde, beleefde en meemaakte wil ze graag delen met gelijkgestemden op haar mat, dit samen met de gepaste muziek en een sterk verhaal of gedicht. Liesbeth hoopt hen te kunnen inspireren, en dat alles met een lach en een traan. Zoals het komt…

Liesbeth: “Ik deel graag. Ik inspireer graag. Ik lach graag.”