Raf wandelde op een zonnige dag onze yogastudio binnen voor zijn allereerste yogales. Ietwat zenuwachtig. ‘Want yoga is toch iets wat vooral vrouwen doen?’,  ‘Ga ik daar geen vreemd figuur slaan tussen al die vrouwen…?’,  zei toen dat stemmetje in zijn hoofd. Over clichés gesproken…   ; – )

Op zoek naar balans en rust in zijn hoofd, raapte Raf die dag al zijn moed bij elkaar om aan den lijve te ondervinden of ook al die andere clichés over yoga waar zouden zijn.

Raf: ‘Ik zocht een manier om mijn leven in een beter evenwicht te brengen, zowel op mentaal als fysiek vlak. Ik was blij verrast met het warm onthaal door de andere deelnemers en voelde me al snel thuis in de studio. Al van bij de eerste lessen voelde ik de positieve impact ervan op mijn algemeen welzijn. Ik had toen nog een fitness abonnement dat ik intussen heb ingeruild voor de dynamische yogalessen, waar mijn lichaam wordt uitgedaagd. Ik ben sterker en leniger geworden. Ik hou van een fysieke inspanning, maar tegelijkertijd ook van de meer rustige en ingetogen yin yoga lessen. Ik voel dat ik beide nodig heb, ze zijn de yin en yang die balans in mijn leven versterken.’

Je zal Raf dus regelmatig tegenkomen in onze lessen en je kan hem meteen vragen hoe het zit met al die andere clichés…

Achter de schermen van onze studio is hij intussen een onontbeerlijke kracht geworden.
Met zijn ervaring in het optimaliseren en informatiseren van bedrijfsprocessen ondersteunt hij de studio in zijn verdere groei en ontplooiing.

Zijn eerste yoga-avontuur is er eentje van lange adem geworden…   : – )