Gentle Flow is een licht dynamische, actieve vorm van yoga, waarbij we de yogahoudingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. Het lichaam wordt eerst rustig opgewarmd, waarna er een heerlijke flow van yogahoudingen volgt. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

In deze les wordt de tijd genomen om in de poses te komen, zonder de dynamiek van de flow te verliezen. De yogaleraar geeft duidelijk de basisprincipes mee en de verschillende variaties op de poses, zodat iedereen kan volgen. Je neemt je tijd om je practice op te bouwen en te evolueren naar meer kracht en soepelheid in lichaam en geest. Het is zachtheid in beweging op het ritme van de ademhaling.

Gentle Flow biedt net wat meer dynamiek dan in de Yin & Yang Yoga maar niet zo dynamisch als een Vinyasa Yoga.

Deze yogastijl is een ideale les om de basis van dynamische yoga te leren, en daardoor is deze les ook geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een actieve yogavorm.

Nog geen ervaring met dynamische yoga? Dan is deze les geknipt voor jou.
Heb je al ervaring met dynamische yoga, maar wil je het rustiger aan doen? Of wil je de basisprincipes nog eens horen? Ook dan ben je in deze les op de juiste plaats.

Ervaringsniveau: beginners & ervaren beoefenaars
Intensiteit: ✴︎✴︎(✴︎)