BELANGRIJK:
Wij starten met de zwangerschapsyogareeksen wanneer we weer in onze eigen studio les kunnen geven (vermoedelijk januari 2022)

Zwangerschapsyoga brengt je bewust in contact met het groeiende kindje in je buik.
Tijdens de zwangerschap wordt er, naarmate de tijd vordert, steeds meer gevraagd van het lichaam. Yoga kan het lichaam helpen om ruimte te creëren voor de baby. De focus ligt op vertraging en verbinding maken met het lichaam. Er wordt op een milde manier gewerkt aan zowel flexibiliteit als aan kracht.

Je leert omgaan met de veranderingen in je lichaam, en het verlicht emotionele en lichamelijke ongemakken. Het leert je te ontspannen en bereidt je voor op een bewuste bevalling. Eveneens bevordert het jouw herstel na je bevalling om ten volle te kunnen genieten van je kindje.

Je kan starten met zwangerschapsyoga vanaf je 14e week zwangerschap tot aan je bevalling.

Voor de zwangerschapsyoga werken we telkens met een reeks van 3 opeenvolgende lessen. Je kan meerdere reeksen volgen. Je dient op voorhand in te schrijven. Doe dit zeker een week vóór aanvang van de start van de reeks, zodat wij tijdig weten of de lessenreeks kan doorgaan.

Ze zijn voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig.

De reeks gaat door vanaf 5 deelnemers. We werken met kleine groepen zodat iedereen de nodige aandacht kan krijgen tijdens de les.

Ervaringsniveau: beginners & ervaren beoefenaars
Intensiteit: ✴︎